Doorgaan naar hoofdcontent

Beenvliesontsteking natuurlijk behandelen

Beenvliesontsteking, scheenbeenirritatie, shin-splints, springschenen, tibiaal stress syndroom, periostitis

Arnica montana

Het plaatselijk aanbrengen van Arnica montana zalf, gel of olie heeft de potentie om pijn en ontstekingen te verminderen, doordat het enzymen kan remmen die een rol spelen bij het ontstekingsproces. Arnica montana kan effectief onderhuidse bloedvaten verwijden, die het transport van bloed en andere vochtophopingen vergemakkelijkt en stimuleert de doorstroming van witte bloedcellen, die opgehoopt bloed verwerken om vocht uit de spieren, gewrichten en gekneusde weefsels te helpen verwijderen.

Smeerwortel

Smeerwortel zalf gel of olie vernieuwd en herstelt beschadigd bindweefsel en kraakbeen, werkt wondhelend, huidherstellend en slijmvliesherstellend. Remt de vorming van oedeem, voorkomt en vermindert littekenvorming en striemen. Smeerwortel is effectief bij peesklachten, ligamentklachten, spierklachten, botbreuken, wonden en kneuzingen.
Arnica montana zalf, gel of olie werkt lokaal spierverwarmend, spierherstellend en spierontspannend. Arnica montana is een uitstekend middel bij spierverrekking (verstuiking) en algemene sportblessures.
Wat is beenvliesontsteking
Mogelijke symptomen
Mogelijke oorzaken
Arnica montana bij bol.com
Voedingssupplementen

Index

Aandoeningen
Supplementen en extracten

Reacties

    Powered By ConvertKit