Doorgaan naar hoofdcontent

Geneeskracht chrysanthellum americanum

Chrysanthellum americanum
Chrysanthellum americanum

Geneeskracht van chrysanthellum

Chrysanthellum is rijk aan flavonoïden en saponinen (Chrysantellines A en B) en is inzetbaar tegen een grote verscheidenheid aan ziekten maar zijn leverversterkende eigenschap is de meest voorkomend.

Wat zijn de gezondheidsvoordelen van chrysanthellum

Chrysanthellum bestrijdt hyperlipidemie (bloed met een verhoogd gehalte aan cholesterol en-of triglyceriden) en hypercholesterolemie (stofwisselingsstoornis waarbij een te hoog gehalte cholesterol in het bloed aanwezig). Dit maakt van chrysanthellum een uitstekende behandeling tegen atherosclerose.

Chrysanthellum bevordert de galproductie en werkt beschermend op de lever, chrysanthellum wordt gebruikt om cirrose door alcoholmisbruik en gifstoffen te voorkomen, om te ontgiften (activering van cytochroom P450) en om de lever te herstellen na geelzucht, hepatitis, chemotherapie of langdurig drugsgebruik.

Chrysanthellum doet gruis en kleine steentjes van minder dan 3 mm verdwijnen en stabiliseert grote stenen. De pijn wordt verminderd en de afscheiding van urine neemt toe. Een regelmatige behandeling is noodzakelijk om herhaling te voorkomen.
Chrysanthellum Americanum is een tropische plant met krachtige polyvalente activiteiten, maar wordt vooral toegepast bij leveraandoeningen. Chrysanthellum is inzetbaar tegen een grote verscheidenheid aan ziekten maar zijn leverversterkende eigenschap is de meest voorkomende reden waarvoor deze plant gebruikt wordt.

Waarvoor kan chrysantellum gebruikt worden

Dosering van chrysantellum

  • De juiste dosis voor chrysanthellum is afhankelijk van leeftijd en gezondheid. Momenteel is er onvoldoende wetenschappelijke informatie om een geschikte dosering voor chrysanthellum vast te stellen.
Chrysanthellum bij bol.com

Bijwerkingen en waarschuwingen van chrysantellum

  • Niet geven bij organische obstructie van de galwegen (tumor, ingeklemde steen).
  • Niet geven bij acute hepatitis, galblaasempyeem.
  • Patiënten met galstenen: enkel onder toezicht van een deskundige; mogen niet meer dan 10 gr drogerij of 1200 mg nebulisaat per dag gebruiken.
Voedingssupplementen

Index

Aandoeningen
Supplementen en extracten

Reacties

    Powered By ConvertKit