Doorgaan naar hoofdcontent

Ischias (heupjicht) natuurlijk behandelen

Ischias, heupjicht

Alfaliponzuur

Alfaliponzuur heeft antioxidatieve eigenschappen die een mogelijke bijdrage levert aan het herstel van de zenuwfuncties en vermindering van zenuwpijn. Daarnaast kan alfaliponzuur zorgen voor een verminderde behoefte aan pijnstillers.

L-carnitine

Acetyl-L-carnitine (ALC) stimuleert het herstel van perifere zenuwen (zenuwen die naar de ledematen verlopen) en vermindert perifere zenuwpijn als gevolg van suikerziekte, HIV-infectie of chemotherapie.

Duivelsklauw

Duivelsklauw werkt ontstekingsremmend, vermindert neuropathische pijn (aandoening van de zenuwen) en postoperatieve pijn (na een heelkundige ingreep). Duivelsklauw kan toegepast worden bij reumatische aandoeningen gekenmerkt door chronische ontstekingen, beschermt het kraakbeen en vermindert zwellingen bij chronische aandoeningen van het bewegingsapparaat.

PEA

PEA (palmitoylethanolamide) beschikt over ontstekingsremmende en pijnstillende eigenschappen en wordt gebruikt bij zenuwpijn en pijn door ontstekingen. PEA kan ervoor zorgen dat in verschillende situaties het pijngevoel afneemt.
MSM ( methylsulfonylmethaan) gel of crème biedt verlichting van pijn en brengt daarnaast ook zwavel in het collageen en het bindweefsel, wat de elasticiteit en soepelheid ervan bevordert.
Wat is ischias (heupjicht)
Mogelijke symptomen
Mogelijke oorzaken
MSM gel bij bol.com
Voedingssupplementen

Index

Aandoeningen
Supplementen en extracten

Reacties

    Powered By ConvertKit