Doorgaan naar hoofdcontent

Herpes genitalis natuurlijk behandelen

Herpes genitalis, herpes simplex, seksueel overdraagbare aandoening, SOA

Kattenklauw

Kattenklauw (cat's claw) verbetert de weerstand, werkt antiviraal, antibacterieel, werkt tegen virussen, bacteriën en schimmels. T-cellen (T-lymfocyten) nemen in aantal toe als men kattenklauw gebruikt. Deze cellen schakelen ziekteverwekkende indringers efficiënt uit. Het aantal witte bloedlichaampjes, wat feitelijk het immuunsysteem bepaalt, neemt in effectiviteit toe.

Pau d'arco

Pau d'arco remt en vernietigt diverse bacteriën, gisten en schimmels. Eén van de sterkste werkingen van pau d'arco is tegen virussen, lapachol uit pau d'arco remt de groei van verschillende virussen, waaronder diverse herpesvirussen (zoals het Epstein-Barr virus). Pau d'arco werkt effectief tegen ziekteverwekkende bacteriën zoals Staphylococcus aureus, Helicobacter pylori en Brucella.

Vitamine C

Vitamine C remt samen met OPC's (Oligomere Proantho Cyanidines) de aanmaak van histamine en kunnen de klachten bij een groot aantal allergieën verminderen. OPC's en vitamine C hebben een wederzijdse beschermende en stimulerende werking. De combinatie van deze supplementen bieden weerstandsverhoging tegen virussen en allergieën. Vitamine C heeft een algemene virusdodende werking. Herpesvirussen kunnen als enkele van de vele typen virussen door vitamine C in vitro geneutraliseerd worden, alsook een geïnfecteerde persoon volledig van het virus verlossen. De gouden klinische regel die niet veronachtzaamd mag worden wanneer een virus opgeruimd moet worden, luidt: geef voldoende vitamine C voor een voldoende lange tijd.

Zwarte bes

Ribes nigrum (zwarte bes) voorkomt de aanhechting van het herpes simplex virus op het celmembraam en remt plaquevorming door inhibitie van de eiwitsynthese. De virus kan zich dan niet meer vermenigvuldigen, zo ook is Ribes nigrum actief tegen griepvirussen.
Pau d'Arco is een grote boom uit de regenwouden van Zuid- en Centraal-Amerika. De binnenkant van de schors bevat de inhoudsstof lapachol, dat de groei van verschillende virussen, bacteriën, gisten en schimmels remt, waaronder diverse herpesvirussen.
Wat is herpes genitalis
Mogelijke symptomen
Pau d'arco bij bol.com
Voedingssupplementen

Index

Aandoeningen
Supplementen en extracten

Reacties

    Powered By ConvertKit