Doorgaan naar hoofdcontent

Helicobacter pylori natuurlijk behandelen

Helicobacter pylori

Aardappelsap

Rauwe aardappelsap helpt bij maagontsteking en maagzweren dat veroorzaakt kan worden door slechte eetgewoonten, medicijnen, Helicobacter Pylori en neutraliseert overmatig maagzuur.

Astaxanthine

Astaxanthine vermindert oxidatieve stress veroorzaakt door helicobacter pylori, waardoor spijsverteringsproblemen en maagontstekingen ontstaan. Astaxanthine zorgt voor minder refluxklachten, deze vermindering van klachten blijkt bij personen sterker te zijn, die geïnfecteerd zijn met de bacterie helicobacter pylori.

Broccoli

Sulforafaan uit broccolikiemen heeft het vermogen te ontgiften en beschermt cellen tegen diverse ziekten, tegen het ontstaan van maagzweren en duodenumzweren, remt en bestrijdt schadelijke bacteriën in de spijsverteringsorganen zoal helicobacter pylori.

Canadese geelwortel

Canadese geelwortel helpt bij de vertering door de productie van speeksel, gal en verteringsenzymen te bevorderen. Het bevordert tevens de eetlust. Ook vanwege de invloed op de slijmvliezen van het maagdarmkanaal is Canadese geelwortel goed voor de darmfunctie. Canadese geelwortel heeft antimicrobiële eigenschappen tegen bepaalde ziekteverwekkers die bacteriële diarree veroorzaken, waaronder Escherichia coli (E. coli) en Vibrio cholera (V. cholera). Canadese geelwortel remt de groei van Helicobacter pylori (H. pylori), een soort bacterie die kan leiden tot een acute of chronische ontsteking van het maagslijmvlies (maagontsteking) en maagzweren.

Kamille

Kamille is geschikt voor de symptomatische behandeling van spijsverteringsklachten van algemene en nerveuze aard zoals gebrek aan eetlust, misselijkheid, braken, zuurbranden, gasvorming, opgeblazen gevoel, gebrekkige spijsvertering, buikkrampen, diarree en er zijn goede resultaten met kamille geboekt bij spastisch colon. Kamille kan zweervorming helpen voorkomen en kan toegepast worden bij zweren in maag en/of duodenum. Bijkomend voordeel is dat kamille extract naast de ontstekingsremmende, koortswerende en genezingsbevorderende werking tevens een antimicrobiële en schimmelbestrijdende werking heeft.

Kurkuma

Curcumine een inhoudsstof uit kurkuma remt de groei van bacteriën, schimmels, virussen en wormen. Hierdoor kan kurkuma ondersteunend werken bij bijvoorbeeld borstklierontsteking, candida-infectie en helicobacter pylori bacterie de veroorzaker van maagzweren.

L-carnosine

L-carnosine bestrijdt samen met zink de helicobacter pylori bacterie, een combinatie van zink en l-carnosine biedt goede bescherming van de maagwand tegen verschillende stimulantia en minstens zo effectief is als de reguliere maagzuurremmers.

Pau d'arco

Pau d'arco remt en vernietigt diverse bacteriën, gisten en schimmels. Eén van de sterkste werkingen van pau d'arco is tegen virussen, lapachol uit pau d'arco remt de groei van verschillende virussen, waaronder diverse herpesvirussen (zoals het Epstein-Barr virus). Pau d'arco werkt effectief tegen ziekteverwekkende bacteriën zoals Staphylococcus aureus, Helicobacter pylori en Brucella.
De combinatie van zink en L-carnosine (zinlori 75) versterkt het natuurlijke beschermingsmechanisme van de maag doordat het de effecten van stress, Helicobacter pylori en een slechte levensstijl vermindert.
Wat is Helcobacter pylori
Mogelijke symptomen
Mogelijke oorzaken
Zinlori bij bol.com
Voedingssupplementen

Index

Aandoeningen
Supplementen en extracten

Reacties

    Powered By ConvertKit