Doorgaan naar hoofdcontent

Mogelijke symptomen van ADHD

ADHD, ADD

Mogelijke symptomen van ADHD

  • Aandacht- en concentratieproblemen: snel afgeleid zijn, moeite met luisteren, veel beginnen en weinig afmaken, chaotisch, vergeetachtig, het kwijt raken van dingen.
  • Hyperactiviteit: moeite met stilzitten, altijd bezig zijn, innerlijke rusteloosheid, friemelen, tikken, druk praten.
  • Impulsiviteit: dingen eruit flappen, in de rede vallen, ongeduldig zijn, zich opdringen, het verstoren van de bezigheden van anderen.
Kinderen met ADHD kunnen moeilijk volhouden om hun aandacht op een taak te richten, die aandacht vast te houden en zich niet door allerlei prikkelingen te laten afleiden. Met prikkels bedoelen we alles wat met de zintuigen wordt waargenomen: alles wat we zien, horen, voelen, proeven en ruiken.
L-theanine dringt zonder problemen door de bloed-hersenbarrière en veroorzaakt in de hersenen een rustgevend effect met een verglijkbaar effect van een massage of meditatie. L-Theanine zorgt voor ontspanning, zonder dat er een slaperig gevoel ontstaat. Dit is meetbaar doordat het aantal alfa-golven in de hersenen toeneemt. L-theanine zorgt voor een toename van het GABA-gehalte in de hersenen (gamma-aminoboterzuur). Dit is een neurotransmitter die zorgt voor ontspannen gevoel van welzijn.
Wat is ADHD
Mogelijke oorzaken
ADHD natuurlijk behandelen
L-theanine bij bol.com
Voedingssupplementen

Index

Aandoeningen
Supplementen en extracten

Reacties

    Powered By ConvertKit