Doorgaan naar hoofdcontent

Salmonella besmetting natuurlijk behandelen

Salmonella-infectie

Actieve kool

Plantaardige kool (actieve kool) kan ingezet worden bij diarree veroorzaakt door toxische (zoals bij een salmonella-infectie) overbelasting.

Caprylzuur

Caprylzuur (octaanzuur) werkt als een natuurlijk gistbestrijdingsmiddel en kan doordringen in de celmembranen van candida-gistcellen en ervoor zorgen dat ze afsterven, waardoor het spijsverteringskanaal wordt ontgift en het genezingsproces wordt versneld. Caprylzuur wordt gebruikt ter behandeling van een candida-infectie en andere gist- en schimmelsinfecties en de symptomen die daarmee samenhangen zoals: chronische vermoeidheid, spijsverteringsstoornissen, immuunzwakte en allergieën. Caprylzuur helpt op natuurlijke wijze de gistgroei in het maagdarmkanaal te verminderen, terwijl het de goede bacteriën helpt te gedijen. De sterke antibacteriële en antimicrobiële effecten van caprylzuur tegen allerlei infecties die zich voordoen op de huid zijn bewezen. Caprylzuur vermindert acne en is in staat om bacteriën te bestrijden die op de huid leven en infecties veroorzaken, waaronder dermatophilus congolensis.

D-chiro-Inositol

D-chiro-Inositol (DCI) een inhoudsstof uit johannesbrood is een anti-diarreemiddel dat gifstoffen absorbeert en dirigeert de stofwisselingsproducten van de bacterie die de diarree veroorzaakt, verzacht en beschermt het darmslijmvlies, infectieremmend bij een salmonella-infectie.

Probiotica

Probiotica zorgt voor een gezonde darmflora, belangrijk voor het behoudt van een sterk immuunsysteem die ziekmakende bacteriën bestrijden. Probiotica zal een salmonella- infectie niet noodzakelijkerwijs verkorten als deze al is begonnen, maar een gezonde darmflora stelt het lichaam in staat bacteriën efficiënter te bestrijden.
D-chiro-Inositol uit johannesbroodboom absorbeert gifstoffen en dirigeert de stofwisselingsproducten van de bacterie die diarree veroorzaakt, verzacht en beschermt het darmslijmvlies en werkt infectieremmend bij een salmonella-infectie.
Wat is salmonella
Mogelijke symptomen
Mogelijke oorzaken
D-chiro-Inositol bij bol.com
Voedingssupplementen

Index

Aandoeningen
Supplementen en extracten

Reacties

    Powered By ConvertKit