Doorgaan naar hoofdcontent

Geneeskracht sytrinol

Sytrinol
Cholesterol plaque in de bloedvatwand

Geneeskracht van sytrinol

Sytrinol is een complex van bioflavonen uit citrusvruchten en tocotriënolen uit palmvruchten.

Sytrinol remt het enzym HMG-CoA reductase, dat een grote rol speelt in de aanmaak van cholesterol en draagt zo bij aan het behoud van een gezond en normaal cholesterolgehalte, waarvan de werkzaamheid klinisch is aangetoond. Sytrinol pakt de aanmaak van cholesterol in de lever aan en zorgt voor een evenwichtige productie en is eveneens een krachtige antioxidant, met belangrijke hulpstoffen die bijdragen aan een gezond cardiovasculair systeem.

Sytrinol is een natuurlijk supplement bestaande uit een combinatie van ingrediënten uit de schil van citrusvruchten (flavonoïden) en tocotriënolen (een vorm van vitamine E) uit palmolie:
  • De belangrijkste polymethyl houdende flavonoïden in sytrinol zijn tangeretine en nobiletine. Deze verbindingen, die op zichzelf of in combinatie met andere voedingsstoffen, het vermogen hebben om de lipiden (vetten) stofwisseling te beïnvloeden.
  • Tocotriënolen zijn vetoplosbaar en structureel vergelijkbaar met de tocoferolen in vitamine E, maar met een krachtiger antioxidante werking. Tocotriënolen reguleren de cholesterol-stofwisseling en neutraliseren vrije radicalen.

Wat zijn de gezondheidsvoordelen van sytrinol

Sytrinol remt het enzym HMG-CoA reductase, dat een grote rol speelt in de aanmaak van cholesterol, daarnaast heeft sytrinol de potentie om hart- en vaatziekten tegen te gaan.
Sytrinol bevat bioflavonoïden en tocotriënolen, deze dragen bij aan het behoud van een gezond en normaal cholesterolgehalte, een natuurlijke supplement zonder de bijwerkingen van statines.

Waarvoor kan sytrinol gebruikt worden

Dosering van sytrinol

  • 150 mg tot 300 mg per dag
  • Na 4 weken inname van sytrinol, kan de kans op hart- en vaatziekten sterk verminderen
Sytrinol bij bol.com

Bijwerkingen en waarschuwingen van sytrinol

  • Het grote voordeel van sytrinol ten opzichte van statines is dat het geen bekende bijwerkingen heeft. Uiteraard moeten mensen met een allergie voor citrusvruchten wel uitkijken met het gebruik van sytrinol.
Voedingssupplementen

Index

Aandoeningen
Supplementen en extracten

Reacties

    Powered By ConvertKit