Doorgaan naar hoofdcontent

Tenniselleboog natuurlijk behandelen

Tenniselleboog tennisarm golfelleboog golfarm

Bergthee

Bergthee (wintergreen) zalf, -gel of -olie zorgt dat pijnlijke gewrichten kunnen ontspannen, enkele druppels bergthee olie kan pijn bij gezwollen en geïrriteerde pijnlijke spieren en gewrichten verminderen.

Heermoes

Heermoes herstelt, versterkt en versoepelt het skelet, kraakbeen, pezen en gewrichtsbanden. Verhoogt de weerstand van bindweefsels tegen ontstekingen, remt het verouderingsproces in de elastische weefsels en bevordert wondgenezing, remineralisatie en aanbrengen van mineralen voor de bindweefsels.

MSM

MSM (methylsulfonylmethaan) zorgt voor een goede structuur en elasticiteit van het bindweefsel, is een uitstekend middel voor het behoud van soepele spieren, gewrichten en bevordert de stootkussenfunctie van kraakbeen. Tekort aan MSM zorgt dat het bindweefsel minder flexibel is, met als gevolg verstijving van spieren. MSM helpt bij het voorkomen van spierkrampen, spierpijnen en (sport)blessures. MSM gel of crème wordt snel en zeer goed opgenomen door de huid. MSM gel biedt snel verlichting van pijn en brengt daarnaast ook zwavel in het collageen en het bindweefsel, wat de elasticiteit en soepelheid ervan bevordert.

Silicium

Kiezelzuur (silicium) is een bio-actief spoorelement dat een gunstige invloed heeft op het botweefsel. Silicium heeft het vermogen om de de mineraalvoorziening in de botten te reguleren, wat heel gunstig is voor het versterken van botweefsel. Sommige ontstekingen zijn moeilijk te behandelen, omdat sommige delen van het lichaam moeilijk doorbloed worden en daardoor de genezing moeilijk verloopt. Genezing is alleen mogelijk als de onstoken plaats voorzien wordt van bouwstoffen en zuurstof. Een gel op basis van silicium voor uitwendig gebruik is geschikt om het genezingsproces van een ontsteking te versnellen.

Smeerwortel

Smeerwortel vernieuwd en herstelt beschadigd bindweefsel en kraakbeen, werkt wondhelend, huidherstellend en slijmvliesherstellend. Remt de vorming van oedeem, voorkomt en vermindert littekenvorming en striemen. Smeerwortel is effectief bij peesklachten, ligamentklachten, spierklachten, botbreuken, wonden en kneuzingen.

Zwarte bes

Ribes nigrum (zwarte bes) werkt ontstekingsremmend, pijnstillend op de gewrichten en helpt peesontstekingen te verminderen.
MSM (methylsulfonylmethaan) is een natuurlijke vorm van organisch zwavel. De (niet vettige) MSM gelvorm verstopt de poriën niet, waardoor MSM snel opgenomen wordt door de huid en hierdoor kan zorgen voor een snelle penetratie in de onderliggende diepe cellagen van de huid. MSM gel biedt verlichting van pijn en vermindert ontstekingsreacties bij een tenniselleboog.
Wat is een tenniselleboog
Mogelijke symptomen
Mogelijke oorzaken
MSM gel bij bol.com
Voedingssupplementen

Index

Aandoeningen
Supplementen en extracten

Reacties

    Powered By ConvertKit