Doorgaan naar hoofdcontent

Epstein Barr virus natuurlijk behandelen

Epstein-Barr virus, EBV, herpesvirus, humaan herpesvirus 4,  HHV4, klierkoorts, mononucleosis, ziekte van Pfeiffer

Kattenklauw

kattenklauw (cat's claw) verbetert de weerstand, werkt antiviraal, antibacterieel, werkt tegen virussen, bacteriën en schimmels. T-cellen (T-lymfocyten) nemen in aantal toe als men kattenklauw gebruikt. Deze cellen schakelen ziekteverwekkende indringers efficiënt uit. Het aantal witte bloedlichaampjes, wat feitelijk het immuunsysteem bepaalt, neemt in effectiviteit toe.

Pau d'arco

Pau d'arco remt en vernietigt diverse bacteriën, gisten en schimmels. Eén van de sterkste werkingen van pau d'arco is tegen virussen, lapachol uit pau d'arco remt de groei van verschillende virussen, waaronder diverse herpesvirussen (zoals het Epstein-Barr virus). Pau d'arco werkt effectief tegen ziekteverwekkende bacteriën zoals Staphylococcus aureus, Helicobacter pylori en Brucella.

Shiitake

Shiitake bevordert de toename van immuuncellen: gamma-delta-T-cellen en natural killer T-cellen. Ondersteunt het immuunsysteem van de darmen en vermindert ontstekingen. De concentratie van ontstekingseiwitten nemen af, terwijl de concentraties van anti-inflammatoire cytokinen (speelt een rol in de immuunafweer) toenemen.
AHCC (Active Hexose Correlated Compound) is een complex van meerdere inhoudsstoffen dat gewonnen wordt uit shiitake, zoals de lange koolhydraatketens die de activiteit en effectiviteit van natural killer cellen (grote lymfocyten die behoren tot het niet-specifieke immuunsysteem) stimuleren. Deze cellen zijn de allereerste beschermers die mogelijke indringers tegenkomen en een zeer belangrijk onderdeel van ons immuunsysteem, die ons beschermen tegen diverse micro-organismen en virussen, zoals het Epstein-Barr virus.
Wat is Epstein-Barr virus
Mogelijke symptomen
Mogelijke oorzaken
AHCC bij bol.com
Voedingssupplementen

Index

Aandoeningen
Supplementen en extracten

Reacties

    Powered By ConvertKit