Doorgaan naar hoofdcontent

Wat is hoge cholesterol (LDL cholesterol)

Hoge cholesterol, LDL-cholesterol, slechte cholesterol
Cholesterol is een onmisbaar bestanddeel van het lichaam dat door de lever wordt aangemaakt en wat het lichaam nodig heeft voor de goede werking van cellen, zenuwen en hormonen.

Hoewel het lichaam cholesterol nodig heeft, kan een teveel aan cholesterol zich ophopen en een vettige plaque vormen op de wanden van de slagaders, waardoor de bloedstroom naar de vitale delen van het lichaam afneemt. Als de plaque zich op lange termijn blijft opbouwen, kan deze het risico op een hartaanval of een beroerte aanzienlijk verhogen.

LDL cholesterol (low density lipoproteïne) of slechte cholesterol kan zich ophopen op de slagaderwanden en het risico op hartziekten verhogen.

HDL cholesterol (high density lipoproteïne) of goede cholesterol kan de slechte cholesterol uit de slagaders verwijderen om de gezondheid van het hart te helpen verbeteren.
Sytrinol is een complex van bioflavonen uit citrusvruchten en tocotriënolen uit palmvruchten. Sytrinol regelt de aanmaak van cholesterol in de lever en zorgt zo voor een evenwichtige cholesterolgehalte. Sytrinol is eveneens een krachtige antioxidant, met belangrijke hulpstoffen die bijdragen aan een gezond cardiovasculair systeem.
Mogelijke oorzaken
Hoge cholesterol (LDL cholesterol) natuurlijk behandelen
Sytrinol bij bol.com
Voedingssupplementen

Index

Aandoeningen
Supplementen en extracten

Reacties

    Powered By ConvertKit