Doorgaan naar hoofdcontent

Endometriose natuurlijk behandelen

Endometriose, aandoening van het endometrium, baarmoederslijmvlies groeit buiten de baarmoeder

Antioxidanten

Antioxidanten vertragen de biologische veroudering door oxidatieve stress, dat beschadigingen van vitale cel- en weefselstructuren veroorzaakt en hierdoor de kans op ziektes vergroot. Antioxidanten ondersteunen een gezonde hart- en vaatfunctie, bevorderen een gezond immuunsysteem, helpen bij het behoud van een gezond metabolisme, geven meer energie en vitaliteit, beschermen onze lichaamscellen tegen oxidatieve schade. Oxidatieve stress speelt een rol bij het ontstaan van meer dan 100 acute en chronische degeneratieve ziekten.

Melatonine

Melatonine (N-acetyl-5-methoxytryptamine) heeft effect op prostaglandinen, die de lichaamsfuncties normaliseren bij stresssituaties. Melatonine kan pijn van endometriose, pijn tijdens de menstruatie, pijn tijdens de geslachtsgemeenschap en pijn tijdens het urineren verminderen.

PEA

PEA (palmitoylethanolamide) beschikt over ontstekingsremmende en pijnstillende eigenschappen en wordt gebruikt bij zenuwpijn en pijn door ontstekingen. PEA kan ervoor zorgen dat in verschillende situaties het pijngevoel afneemt.
Pycnogenol vermindert langzaam maar zeker de symptomen van endometriose, er is geen invloed op de menstruatiecycli of oestrogeenspiegels bij behandeling met pcynogenol.
Wat is endometriose
Mogelijke symptomen
Pycnogenol bij bol.com
Voedingssupplementen

Index

Aandoeningen
Supplementen en extracten

Reacties

    Powered By ConvertKit