Doorgaan naar hoofdcontent

Last van insectensteken

Insectenbeten, insectensteken, muggenbeet, bijensteek, wespensteek
Als het mooi weer wordt dan zijn de muggen er gegarandeert ook, vooral in een buurt waar stilstaand water is zoals een moerasachtig gebied, maar ook een verstopte dakgoot, een regenton die niet afgesloten is kan een ware plaag van muggen veroorzaken. Over het algemeen zijn insectenbeten en insectensteken ongevaarlijk, maar bij sommige mensen kunnen ze een allergische reactie veroorzaken die zo ernstig zijn, dat ze in een extreme, levensbedreigende shocktoestand terechtkomen. Bijensteken, wespensteken, dazensteken en muggensteken komen het meeste voor.

Iedereen die in dezelfde ruimte aanwezig is waar muggen zijn, zullen over het algemeen quasi evenveel kans hebben om gestoken te worden. Maar de ene mens is allergischer dan een ander. Sommige mensen hebben totaal geen last, terwijl andere mensen enorm jeukende bulten krijgen die als warme schijven aanvoelen.
Het meest gebruikte middel tegen muggen is een muggenspray dat helpt om muggen en andere insecten op afstand te houden, maar er zijn nog andere middelen die kunnen bijdragen om minder last te krijgen van allergische reacties, die hieronder worden beschreven.
Insectensteken natuurlijke behandelen
Muggenspray bij bol.com
Voedingssupplementen

Index

Aandoeningen
Supplementen en extracten

Reacties

    Powered By ConvertKit