Doorgaan naar hoofdcontent

Abnormaal vaginaal bloedverlies natuurlijk behandelen

https://www.deonlinedrogist.nl/online/?tt=2012_12_32681_&r=%2Fmulti-gyn-floraplus-p-17417.html

Monnikspeper

Monnikspeper (vitex agnus castus) bevordert een normale, regelmatige en evenwichtige menstruatie. Monnikspeper kan ingezet worden bij een onregelmatige cyclus, uitblijven van de menstruatiebloeding, cyclus zonder eisprong, pijnlijke menstruatie, menstruatie met veel bloedverlies of onregelmatig bloedverlies tussen de menstruaties. Monnikspeper-extract kan na het stoppen met de pil, helpen om de hormonale balans te herstellen en de natuurlijke menstruatiecyclus weer op gang te brengen. Monnikspeper kan ook klachten verlichten voor de menstruatie zoals vocht vasthouden, verstopping (constipatie), buikpijn, rugpijn, eetbuien, prikkelbaarheid, neerslachtigheid, stemmingswisselingen, hoofdpijn, hartkloppingen en vermoeidheid. Psychische en lichamelijke klachten van PMS en PMDD kunnen sterk verminderen.

Vitamine E

Vitamine E verlicht de pijn bij menstruatie en vermindert het bloedverlies.

Zilverkaars

Zilverkaars wordt gebruikt bij menstruele klachten (PMS), menstruatieklachten en overgangsklachten. Zilverkaars stimuleert de neurotransmitters van het zenuwstelsel en bindingen aan de oestrogeenreceptoren. Zilverkaars bevat fyto-oestrogenen, vangt een oestrogeengebrek op bij tekorten en fungeert als een zwak oestrogeen, vermindert de progesteronproductie ten voordele van oestrogeen.
Probiotica en prebiotica helpen gistinfecties te bestrijden en helpt bij het normaliseren van de pH-waarde (natuurlijke zuurgraad) in de vagina door de introductie van goede bacteriën. Een optimale natuurlijke zuurgraad van de vagina is belangrijk omdat bacteriën die klachten en infecties kunnen veroorzaken zich niet gemakkelijk kunnen vermenigvuldigen in deze zure omgeving.
Wat is abnormaal vaginaal bloedverlies
Mogelijke symptomen
Mogelijke oorzaken
Probiotica en prebiotica bij bol.com
Voedingssupplementen

Index

Aandoeningen
Supplementen en extracten

Reacties

    Powered By ConvertKit