Doorgaan naar hoofdcontent

Laag libido

Afrodisiaca, afrodiciacum, lustopwekkend, potentie, seksuele lust, impotentie, libido
De behoefte en de frequentie aan seks verschilt van persoon tot persoon. Als men geen zin heeft in seks, raakt men ook minder snel seksueel opgewonden of beleeft men minder plezier aan seks. Als men voor een langere periode geen zin heeft in seks, is er sprake van verminderde of lage libido.

Er wordt veel beweerd over kruiden en andere natuurlijke producten die het seksleven (seksuele lust) ondersteunen en stimuleren, de potentie en libido verhogen, de doorbloeding verbeteren naar de geslachtsdelen en zorgen voor een optimale hormonale huishouding.

Door de eeuwen heen zijn planten, kruiden en voedsel gebruikt om de geslachtsdrift of lust te prikkelen, van lekkernijen zoals oesters en asperges tot exotische brouwsels van fijngemaakte, gedroogde kevers (Spaanse vlieg) en gemalen hoorn van de neushoorn. De meeste zijn in diskrediet geraakt of achterhaald.
Maca is een adaptogeen met de inhoudsstof fytosterool, dat het seksuele functioneren bij mannen en vrouwen verbetert en een positieve werking heeft op de vruchtbaarheid.
Mogelijke oorzaken
Een laag libido natuurlijk behandelen
Voedingssupplementen bij bol.com
Voedingssupplementen

Index

Aandoeningen
Supplementen en extracten

Reacties

    Powered By ConvertKit