Doorgaan naar hoofdcontent

Kleine slappe borsten


Voedingssupplementen die ondersteunend werken bij te kleine en/of slappe borsten:
  • Hop bevat fyto-oestrogenen.
  • Rode klaver (red clover) bevat fyto-oestrogenen die zich kunnen binden aan de menselijke oestrogeenreceptoren en daardoor onderontwikkelde borsten (te kleine borsten) kunnen stimuleren en vooral verstevigen.
  • Soja (soy) bevat een hoog gehalte aan isoflavonen, die lege oestrogeenreceptoren terug opvullen waarbij een vollere en stevigere boezem ontstaat.
  • Wilde yam helpt bij verstoringen van de hormonale huishouding, lage vitaliteit bij de vrouw, wilde yam werkt ondersteunend bij onderontwikkelde borsten (te kleine borsten). Diosgenine en sarsasaponine (stoffen die in wilde yam voorkomen), hebben gelijkaardige eigenschappen als DHEA (is de moeder van alle hormonen in ons lichaam). DHEA vormt de basis van 50 hormonen die in de bijnieren worden aangemaakt en in hoge mate de vitaliteit bepaalt van de mens en allerlei ouderdomsklachten helpt voorkomen.
Isoflavonen (fyto-oestrogenen) hebben een soortgelijke structuur als die van de vrouwelijke oestrogeen en kunnen lege oestrogeenreceptoren terug opvullen waarbij een vollere en stevigere boezem ontstaat. Isoflavonen binden zich aan lege oestrogeenreceptoren, waar normaal de natuurlijke oestrogeen zitten. Isoflavonen oefenen in de oestrogeenreceptor een zwakke oestrogeenwerking uit wat resulteert in het verstevigen van de borsten en in sommige gevallen zelfs vergroting van de borsten. Isoflavonen binden zich aan receptoren (lege cellen), die dezelfde chemische structuur hebben als de natuurlijke oestrogeen, vrouwen die te weinig oestrogeen hebben in het lichaam, zullen zeker baat hebben met fyto-oestrogenen. Uw borsten worden groter, steviger en mooier zonder nare bijwerkingen met isoflavonen.

Zie ook:
Borstklierontsteking
Borstproblemen
Oestradiol (oestrogeenspiegel te laag)
Pijnlijk opgezette borstklieren
Progesteronspiegel (te hoog)