NADH

De keuze van Gezondheidsweb 
 prijs/kwaliteitOndersteunende werking van NADH bij de volgende aandoeningen:
NADH DeOnlineDrogist

Indicaties:
  • Zorgt bij de ziekte van Parkinson voor een toename van dopamine. Zorgt er eveneens voor dat de motoriek verbetert, dat de houding verbetert, beter kunnen lopen en praten.
  • Heeft een gunstige invloed bij een depressie. Dit positieve resultaat is te danken aan het feit dat NADH het dopaminespiegel en noradrenalinegehalte in de hersenen doet toenemen.
  • Ook mag men aannemen dat NADH, door zijn rol in het aanmaakproces van ATP, de hersenen van meer energie voorziet.
  • Helpt de ziekte van Alzheimer aan banden te leggen en verbetert de cognitieve- en gedragsstoornissen.
  • Helpt de mentale vermogens, oplettendheid en concentratie te verbeteren.
NADH Vitaminstore

Meer info:
  • NADH (nicotinamide adenine dinucleotide) is een belangrijke cofactor die de werking van verschillende enzymen in het lichaam ondersteunt. De stof speelt met name een belangrijke rol bij de energie-aanmaak binnen in de lichaamscellen. Het speelt ook een rol bij de aanmaak van L-dopa, dat vervolgens omgezet wordt in de belangrijke neurotransmitter dopamine. Studies hebben het belang van NADH aangetoond bij de bestrijding van een jetlag en het omgaan met tijdsverschillen. Het middel kan ook een rol van betekenis spelen bij de ziekte van Alzheimer, de ziekte van Parkinson of bij chronische vermoeidheid. Ook voor sporters is dit een effectief voedingssupplement.