Doorgaan naar hoofdcontent

Hyaluronzuur

De keuze van Gezondheidsweb 
 prijs/kwaliteitOndersteunende werking van hyaluronzuur bij de volgende aandoeningen:
  • Herstelt de beweeglijkheid van de gewrichten, houdt de gewrichten sterk en soepel, helpt bij het smeren van de gewrichten en verzacht de pijn bij artrose.
  • Verbetert de hydratatie, zachtheid en stevigheid van de huid (kan beschouwd worden als een inwendige cosmetische bouwstof), helpt de huid tegen verouderingsverschijnselen te beschermen.
Hyaluronzuur Body&fit

Meer info:
  • Hyaluronzuur (HA) is een bestanddeel van de intercellulaire ruimte, dat  in hoge concentraties voorkomt in de gewrichtsvloeistof die de gewrichten smeert, in het kraakbeen, in de hartkleppen, in de vloeistof van het binnenoor, in de lederhuid en de opperhuid en in glasachtig vocht van het oog. De functie van de meeste van deze weefsels is de cellulaire hydratatie en het vormen van een scheiding tussen verschillende milieus. HA vormt een extracellulaire poort die zorgt voor smering, voor het absorberen van schokken, voor het transport van voedingsstoffen naar de cellen, en voor de afvoer van afvalstoffen. Door de unieke structuur en de grootte van de polymeren waaruit HA is samengesteld, is het de ideale stof voor deze functies. Bij het ouder worden maakt het lichaam steeds minder HA aan en het aanvullen van deze stof zou grote voordelen kunnen hebben, zowel voor de levensduur als voor de kwaliteit van leven. Het supplement met HA zorgt voor een meetbare verhoging van HA-activiteit.
Hyaluronzuur Vitaminstore